Vagtvirksomhed

 

M&M HANSEN

Vagtvirksomhed

 

M&M Hansen´s vagtvirksomhed er et vagtfirma, der løser alle typer vagt/sikringsopgaver i private hjem og virksomheder, vi tilbyder fleksible vagt løsninger, som tilrettelægges i samarbejde med kunden.

 

M&M Hansen´s vagtvirksomhed har en fast stab og en række tilknyttede personer, som enten indkaldes til større arrangementer eller arbejder med vagttjeneste.

 

Alle medarbejdere har vagt og/eller dørmandsbevis og naturligvis en ren straffeattest, der løbende kontrolleres . Alle har den rigtige indstilling til at kontrol og sikkerhedsrutiner er til for at skabe tryghed. Vi rekrutterer udelukkende personale og underleverandører med erfaring og et godt omdømme i branchen.

 

 

Dørmænd

 

Vores dørmænd er modne og har mange års erfaring indenfor dørmandsfaget. Det er vigtigt at holde for øje, at dørmanden er den første kontakt med dine gæster. Derfor er det ikke ligegyldigt, hvilken dørmand, der repræsenterer din virksomhed.

 

Vores dørmænd er personer som er nøje udvalgte - med et roligt sind - og kan fungere lige såvel som vært som dørmand. Det er vigtigt for os, at alle besøgende gæster oplever en ensartet behandling, både i afvisningssituationer såvel som i almindeligt forekommende servicesituationer. Ved afvisninger i døren er det vigtigt, at gæsten forstår, hvorfor han/hun er blevet afvist ligesom det er vigtigt, at en afvist gæst går fra stedet med æren i fuld behold.

 

Det lægger os meget på sinde, at det er den rigtige dørmand der bliver valgt til den enkelte opgave.

 

 

Tryghed

 

Vores arbejde drejer sig grundlæggende om tryghed! Om at skabe rammerne for at personer og firmaer kan føle sig trygge. Om det så drejer sig om at slukke for firmaets kaffemaskine og lukke 2 vinduer eller om at skabe trygge rammer for både rock-orkesteret og deres tusindvis af koncertgæster er mindre væsentlig.

 

Vi kan løse alle dine opgaver – vagttjeneste, rundering, dørmandsopgaver, razziatilsyn, visitation, adgangskontrol, butikskontrol, personlig vagt, opsyn og patruljetjeneste og en lang række andre opgaver. Fælles for alle opgaver er en klar aftale om opgaven og dens udførsel.

 

Arbejdsopgaver

 

M&M Hansen´s vagtvirksomhed er et fleksibelt firma. Vi er store nok til at servicere vores kunder og samtidig ikke større end vi kan tilpasse os opgaven. Derfor mener vi, at vi kan løse alle dine opgaver der drejer sig om sikkerhed, tryghed og beslægtede emner.

 

Fælles for alle opgaver er et klart aftalegrundlag og en fast pris

 

 • Dørmand
 • Picker
 • Vagtrundering
 • Aktiv vagt
 • Fastvagt
 • Alarmpatrulje
 • Hundevagt
 • Butikskontrol
 • Prøvekøb
 • Udgangskontrol
 • Servicevagt
 • Personlig vagt
 • Livvagt

 

En servicevagt er vores mest alsidige løsning i forbindelse med fastvagtordninger. Servicevagten kan eksempelvis passe en reception, være portvagt, centervagt, eventvagt, dørmand, livvagt og meget mere.

 

En områdevagt er en kørende vagt som patruljerer et større eller mindre område, først og fremmest med det formål at være synlig og holde uvedkommende personer væk. Men også for at holde øje med området i almindelighed.

 

En patruljevagt benyttes oftest i forbindelse med lukketilsyn og tilsyn i almindelighed.

Patruljevagten kommer og tilser firmaet, så man er sikker på døre og vinduer er forsvarligt lukket og låst.

At der ikke er levende eller elektrisk lys, eller rindende vand, som står tændt hele natten.

Dette sker gerne flere gange i løbet af aftenen/natten. Typisk med et lukketilsyn og efterfølgende med et eller flere mindre tilsyn.

 

En hundevagt er en effektiv måde at holde uønskede personer væk fra bygninger, lokaler o.lign.

Hundevagter kan benyttes i mange anledninger. Bla. til events med større menneske mængder eller til bevogtning af værdifulde effekter.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontakt

 

Du kan kontakte os;

 

vagtvirksomhed@mogmhansen.dk

 

 

Telefon 42 52 23 23

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Søger du job ?

 

Den rette uddannelse er ikke altid nok ! Certifikater og uddannelsesbeviser fortæller ikke altid den sande historie. Derfor bør du inden du sender os din ansøgning, vurdere om du er den rette for os.

 

Vi bruger dørmænd/vagter som har en moden alder og med erfaring. Det er vigtigt at du IKKE er en stereotype, men at din optræden er etisk, retfærdig og kundevenlig. At du har et godt overblik og har professionalisme nok til ikke at blive alt for kammeratlig

 

Hvis du kan genkende dig selv i ovenstående høre vi gerne fra dig

 

Job@mogmhansen.dk

 

 

Copyright © All Rights Reserved